Mee op reis

Iedereen die Abel kent weet dat hij gek is op avontuur! Hij kan er niet genoeg van krijgen.  Het liefst zou hij met alle kinderen van Nederland op avontuur gaan. Als Abel heel eerlijk is, zou hij wel met kinderen over de hele wereld willen spelen en bouwen. Hij is nu nog erg jong, dus het avontuur in Nederland is voorlopig groot genoeg.

Kontakt halten

Meedenken

Lijkt het je leuk om mee te denken en te helpen om Abel op avontuur te laten gaan? Dan horen we dat graag van je. Door bij het kampvuur te brainstormen worden vaak de meest creatieve ideeën geboren, dus daar nodigen we je bij deze voor uit!

Reclame maken

Heb je weinig tijd, ben je super bang voor een kampvuur of heb je in je hele leven nog nooit iets creatiefs bedacht en wil je Abel toch graag verder helpen? Af en toe vertelt Abel op social media wat hij meemaakt. Wil je dat dan met je vrienden delen? Het kost weinig tijd, het kampvuur blijft ver bij je uit de buurt, je bent verre van creatief bezig en toch help je Abel verder met zijn avontuur..

Abel verkopen?

Wil jij mensen laten kennismaken met Abel en zorgen dat ze MIJNABEL kopen? Laat het ons even weten op info@mijnabel.nl en verdien tot wel 20% van de verkoopprijs. Wij weten hoe je dit succesvol kan doen en helpen je graag op weg.

Mijn speeltent samenstellen

Kies het pakket en de kleuren die jij mooi vindt en maak de speeltent precies zoals jij dat wilt. MIJNABEL! Het model op de foto hebben wij bedacht. We dagen je uit om zelf nog 101 andere speeltenten te bedenken en te bouwen!

Let op: Deze tenten worden standaard met haringen geleverd. Wil je deze tent met gewichtjes, bel of mail ons dan even.

Looks like you're trying to access the configuration page directly. This page can only be accessed by clicking on the Build your own button from the product or the shop page.